Zand kopen

Wat kost straatzand inclusief bezorgen?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Straatzand bestellen in Spankeren

Bent u op zoek naar een zandhandel in de buurt van Spankeren waar u voordelig straatzand kan kopen? Zandhandel Straatzand.net levert snel en goedkoop bij u thuis. Als leverancier bezorgen we straatzand in heel Nederland voor een gunstige prijs per m3. Straatzand bestellen in Spankeren is eenvoudig: vraag hierboven vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele seconden in uw mailbox. Lees meer

Voordelig straatzand kopen?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% straatzand te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde zandhandel
  • Goedkoop straatzand bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar we straatzand bezorgen

Wij bezorgen in, m.u.v. de Waddeneilanden: Zuid-Holland, Friesland, Zeeland, Brabant, Noord-Holland, Groningen, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht en Drenthe. Klik hier voor alle woonplaatsen
Levering is mogelijk in 2 werkdagen.

Benamingen voor zand?
Bent u op zoek naar tuinzand, ophoogzand, geel zand, wit zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Straatzand kopen in Spankeren

Voer op onze website de postcode van de afleverlocatie in, het gewenste aantal m3 en uw e-mailadres in en ontvang - binnen enkele seconden- per e-mail een aanbieding op maat voor straatzand bezorgen in Spankeren. Middels de bestellink in de offertemail u uw straatzand bestellen. Straatzand bezorgen in Spankeren is al mogelijk in 2 werkdagen.

U kunt bij zandhandel Straatzand.net kiezen uit twee mogelijkheden:
•    straatzand storten met een kippervrachtwagen
•    straatzand big bag (in grote zakken) leveren met een vrachtauto met kraantje

Weet u niet welk aantal m3 straatzand u moet kopen? Lees dan meer over de hoeveelheid straatzand berekenen.

De straatzand prijs per m3 in Spankeren

De straatzand prijs per m3 is zeer verschillend in Nederland maar de totale prijs inclusief levering in Spankeren wordt voor een deel bepaald door de transportkosten. De kosten voor transport zijn weer afhankelijk van de afstand tussen uw stortlocatie in Spankeren en de betreffende depot. De vervoerskosten worden berekend op basis van de postcode van uw afleverlocatie en de postcode van het dichtstbijzijnde distributiecentrum. Dat is de reden dat we uw postcode nodig hebben: om een gerichte prijs uit te kunnen brengen voor een aanbieding op maat in Spankeren.
We werken landelijk met meer dan 100
distributiecentra, er is er altijd wel één dicht in de buurt van Spankeren. Hoe dichter het distributiecentrum ligt bij uw stortlocatie in Spankeren, hoe lager de prijs per m3 die we voor straatzand kunnen uitbrengen.

Zandhandel Straatzand.net bezorgt in Dieren maar ook in Ellecom of Olburgen

Uiteraard bezorgen we ook goedkoop straatzand in de plaatsen rondom Spankeren, bijvoorbeeld Ellecom maar ook in Dieren of Olburgen. Woont u in het buitenland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een prijs aanvragen maar we kunnen helaas nog geen straatzand bezorgen, maar wellicht dat dit op termijn wel mogelijk is. Straatzand storten doen we bij particulieren én bedrijven, dus ook voor grotere hoeveelheden (tot 1000 m3) kunt u bij ons vrijblijvend een prijs aanvragen.

Benamingen straatzand zijn per streek verschillend

In Nederland zijn er meerdere benamingen voor straatzand, in de meeste gevallen gaat het om hetzelfde type zand:

Het gebruik van de benamingen van straatzand is streekgebonden. Tussen ophoogzand en straatzand bestaan (wel) kleine verschillen: lees hier meer over de vraag of u ophoogzand of straatzand moet gebruiken.


Weetjes over de plaats Spankeren


Spankeren is een plaats in de gemeente Rheden in de provincie Gelderland.

Postcode 6956
Netnummer 0313
Gemeente Rheden
Provincie Gelderland
Inwoners 865
Wikipedia Lees nog veel meer informatie over Spankeren op Wikipedia

 

Kaart van Spankeren

Op de onderstaande kaart zijn de omliggende plaatsen van Spankeren makkelijk te vinden en te beoordelen hoe stedelijk of landelijk Spankeren ligt. Klik op de + om in te zoomen of de - uit te zoomen.

Kaart / Plattegrond Spankeren centrum

Plaatsen en wijken in de buurt van Spankeren

We bezorgen ook straatzand in de 10 dichtstbijzijnde plaatsen en wijken in de buurt van Spankeren: Spankeren, Dieren, Olburgen, Rha, Leuvenheim, Ellecom, Laag-Soeren, Brummen, Steenderen en Doesburg.