Zand kopen

Wat kost straatzand inclusief bezorgen?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Straatzand bestellen bij ons

Bij zandhandel Straatzand.net kunt u goedkoop straatzand bestellen op basis van uw postcode. We hebben meerdere distributiecentra waar uw straatzand vanuit bezorgd kan worden en dat is voordelig: hoe dichter u bij een distributiecentrum woont, hoe goedkoper het bezorgen van straatzand. Op basis van uw postcode brengen we een zo scherp mogelijke prijs uit. Straatzand bestellen is eenvoudig en in 2 werkdagen leverbaar. Lees meer

Voordelig straatzand kopen?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% straatzand te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde zandhandel
  • Goedkoop straatzand bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar we straatzand bezorgen

Wij bezorgen in, m.u.v. de Waddeneilanden: Zuid-Holland, Friesland, Zeeland, Brabant, Noord-Holland, Groningen, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht en Drenthe. Klik hier voor alle woonplaatsen
Levering is mogelijk in 2 werkdagen.

Benamingen voor zand?
Bent u op zoek naar tuinzand, ophoogzand, geel zand, wit zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Straatzand bestellen in het kort

Stap 1 : Vraag op onze website een prijs aan met uw postcode.
Stap 2 : Ontvang per e-mail binnen enkele seconden uw offerte en plaats uw bestelling door op de bestellink in deze offertemail te klikken.
Stap 3 : Ontvang per e-mail binnen enkele seconden de factuur en betaal middels de bijgevoegde iDEAL betaallink (of middels een reguliere bancaire overboeking).
In 3 concrete stappen is uw bestelling geplaatst! Aansluitend ontvangt u van ons binnen enkele seconden per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Straatzand bestellen uitgebreid

Wilt u uitgebreidere informatie over het bestellen van straatzand? Lees dan hieronder het gedetailleerde stappenplan.
Stap 1 : Bereken de benodigde hoeveelheid straatzand
Stap 2 : Vul uw postcode, uw e-mailadres, het aantal m3 straatzand (alleen in cijfers) en optioneel de gewenste leverdatum in het invoerveld en klik daarna op “verzenden”.
Stap 3 : U ontvangt van ons per mail binnen enkele seconden een vrijblijvende offerte voor het bezorgen van straatzand. Tot en met 10 m3 ontvangt u een prijsopgave voor levering in zakken (big bags) én los gestort (Nb. bij kleinere hoeveelheden is los gestort niet altijd mogelijk). Geen offerte per mail ontvangen?
Stap 4 : Klik op de bestellink (achter de prijs) in de offertemail om te bestellen. In het bestelvenster kunt u naast uw NAW-gegevens de gewenste leverdatum en het gewenste dagdeel kiezen en eventueel aanvullende informatie opgeven in het opmerkingen venster. Bijvoorbeeld een omschrijving waar u het straatzand losgestort wilt hebben, of waar u de big bag straatzand geplaatst wilt hebben. Belangrijk om vooraf te weten: de afleverlocatie moet geschikt zijn voor zwaar vrachtverkeer, zoals een vrachtwagen. Klik daarna op “bevestigen bestelling”.
Stap 5 : U ontvangt van ons binnen enkele seconden per mail de factuur (als pdf bestand) met een bijbehorende iDEAL betaallink. U mag ook middels een reguliere bancaire overboeking betalen maar deze overboeking duurt langer (soms 1 werkdag). Betalen middels iDEAL geniet daarom de voorkeur omdat we uw bestelling dan direct aan de transporteur kunnen doorgeven. Uw betaling moet 2 werkdagen voor de gewenste leverdatum op onze bankrekening zijn bijgeschreven.
Stap 6 : Zodra uw betaling is bijgeschreven, ontvangt u van ons per mail de bevestiging van uw betaling en de leverdatum. Indien u middels iDEAL betaalt ontvangt u deze bevestiging binnen enkele seconden.
Stap 7 : Ontvangst van het straatzand: aanwezigheid is niet verplicht maar indien mogelijk adviseren we aanwezig te zijn bij de levering van het straatzand of in ieder geval telefonisch bereikbaar te zijn. Soms is het niet mogelijk om op de gewenste plek te storten, bijvoorbeeld omdat er een auto in de weg staat. Lees meer over de vereisten van een stortlocatie.

Goed om te weten:

• Zandhandel Straatzand.net levert alleen op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag.
• Vul het aantal m3 in cijfers in zonder toevoegingen, dus bijvoorbeeld alleen het cijfer 1 of 1,5. Het minimum aantal m3 dat u kunt bestellen is 0,5 m3.
• U kunt in het bestelvenster een voorkeur aangeven voor leveren op een bepaald dagdeel maar een exact aflevertijdstip afspreken is helaas niet mogelijk.
• We geven de transporteur standaard de opdracht mee om kort voor het moment van levering even te bellen met de klant zodat u niet de gehele dag op de afleverlocatie hoeft te wachten.
• In verreweg de meeste gevallen wordt er geleverd op het door u aangegeven gewenste dagdeel maar soms is het door calamiteiten niet altijd mogelijk: files, panne en andere ongemakken. Wilt u zeker weten dat u tijdig aan de slag kan? Bestel dan tijdig en laat het straatzand altijd 1 dag eerder bezorgen dan de dag waarop u het straatzand wilt verwerken.
• Houd er rekening mee dat de aan u per mail verzonden factuur 2 dagen voor de gewenste leverdatum middels iDEAL of overboeking per bank moet zijn voldaan.