Zand kopen

Wat kost straatzand inclusief bezorgen?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Wat is de straatzand prijs inclusief bezorgen?

De totale prijs bestaat uit 2 delen: de kosten van het straatzand zelf en de kosten voor vervoer.
•    Landelijk ligt de prijs voor 1 m3 straatzand tussen de € 15,00 en € 25,00
•    Voor vervoer ligt landelijk de prijs per uur tussen de € 70,00 en € 90,00
Lees meer

Voordelig straatzand kopen?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% straatzand te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde zandhandel
  • Goedkoop straatzand bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar we straatzand bezorgen

Wij bezorgen in, m.u.v. de Waddeneilanden: Zuid-Holland, Friesland, Zeeland, Brabant, Noord-Holland, Groningen, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht en Drenthe. Klik hier voor alle woonplaatsen
Levering is mogelijk in 2 werkdagen.

Benamingen voor zand?
Bent u op zoek naar tuinzand, ophoogzand, geel zand, wit zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is de straatzand prijs inclusief transport?

De prijs van het straatzand zelf is afhankelijk van:
•    de streek waar de straatzand gewonnen wordt
•    het aantal m3 straatzand dat u bestelt
•    beschikbaarheid van de straatzand
Zandhandel Straatzand.net heeft in Nederland diverse distibutiecentra waar vanuit het zand bezorgt wordt en dat heeft een gunstige invloed op de straatzand prijs. Woont u dicht bij een distributiecentrum, dan kunnen we u op basis van uw postcode goedkoop bezorgen. Onze prijzen worden met regelmatig aangepast. Het is dus altijd interessanr om een nieuwe prijs aan te vragen bij ons.

Wilt u weten wat de prijs is van het bezorgen van straatzand inclusief transport op uw locatie? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan en ontvang binnen enkele seconden een concurrenrende offerte per mail.

Is zandhandel Straatzand.net qua prijs de goedkoopste?

Doordat we gunstige inkoopafspraken maken met diverse grondstofproducenten en transporteurs: ja, vaak wel! Van onze klanten horen we regelmatig dat we één van de goedkoopste leveranciers van Nederland zijn. Mede door groot in te kopen, kunnen we u een voordelige straatzand prijs per m3 bieden. Is zandhandel Straatzand.net dan altijd de goedkoopste? Vaak wel, met name de afstand tot aan het distributiecentrum bepaalt zoals genoemd de prijs. Het is natuurlijk mooi om een lage prijs te kunnen offreren, maar we vinden kwaliteit leveren ook belangrijk. Het straatzand dat wij bezorgen is schoon, zuiver en mag uiteraard overal worden toegepast. Straatzand.net levert dus kwalitatief hoogwaardig zand: 100% straatzand voor een scherpe prijs.

Is zelf straatzand ophalen goedkoper?

U kunt uw straatzand zelf bij een Doe Het Zelf Markt halen met een aanhanger, maar straatzand laten bezorgen is uiteraard een stuk prettiger. Mits u een eigen aanhanger heeft, want wanneer u er eentje moet huren valt het prijsvoordeel al weer weg. Bij kleine hoeveelheden (0.5 m3 of 1 m3) zult u misschien iets goedkoper uit zijn maar bij grotere hoeveelheden raden we altijd aan: laat uw straatzand bezorgen! Daarnaast: 1 m3 straatzand vertegenwoordigt een behoorlijk gewicht. 1 m3 weegt namelijk al 1.500 kilo, zo zwaar als een gemiddelde personenauto. Dus wanneer u 7 kuub straatzand nodig heeft, komt het totale gewicht al boven de 10 ton uit (10.500 kg!). Dan wegen de meerdere ritten met een aanhanger, de tijd en de inspanning niet meer op tegen het prijsvoordeel.