Zand kopen

Wat kost straatzand inclusief bezorgen?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Straatzand bestellen in Slochteren

Bent u op zoek naar een zandhandel in de buurt van Slochteren waar u voordelig straatzand kan kopen? Zandhandel Straatzand.net levert snel en goedkoop bij u thuis. Als leverancier bezorgen we straatzand in heel Nederland voor een gunstige prijs per m3. Straatzand bestellen in Slochteren is eenvoudig: vraag hierboven vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele seconden in uw mailbox. Lees meer

Voordelig straatzand kopen?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% straatzand te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde zandhandel
  • Goedkoop straatzand bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar we straatzand bezorgen

Wij bezorgen in, m.u.v. de Waddeneilanden: Zuid-Holland, Friesland, Zeeland, Brabant, Noord-Holland, Groningen, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht en Drenthe. Klik hier voor alle woonplaatsen
Levering is mogelijk in 2 werkdagen.

Benamingen voor zand?
Bent u op zoek naar tuinzand, ophoogzand, geel zand, wit zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Straatzand kopen in Slochteren

Voer op onze website de postcode van de afleverlocatie in, het gewenste aantal m3 en uw e-mailadres in en ontvang - binnen enkele seconden- per e-mail een aanbieding op maat voor straatzand bezorgen in Slochteren. Middels de bestellink in de offertemail u uw straatzand bestellen. Straatzand bezorgen in Slochteren is al mogelijk in 2 werkdagen.

U kunt bij zandhandel Straatzand.net kiezen uit twee mogelijkheden:
•    straatzand storten met een kippervrachtwagen
•    straatzand big bag (in grote zakken) leveren met een vrachtauto met kraantje

Weet u niet welk aantal m3 straatzand u moet kopen? Lees dan meer over de hoeveelheid straatzand berekenen.

De straatzand prijs per m3 in Slochteren

De straatzand prijs per m3 is zeer verschillend in Nederland maar de totale prijs inclusief levering in Slochteren wordt voor een deel bepaald door de transportkosten. De kosten voor transport zijn weer afhankelijk van de afstand tussen uw stortlocatie in Slochteren en de betreffende depot. De vervoerskosten worden berekend op basis van de postcode van uw afleverlocatie en de postcode van het dichtstbijzijnde distributiecentrum. Dat is de reden dat we uw postcode nodig hebben: om een gerichte prijs uit te kunnen brengen voor een aanbieding op maat in Slochteren.
We werken landelijk met meer dan 100
distributiecentra, er is er altijd wel één dicht in de buurt van Slochteren. Hoe dichter het distributiecentrum ligt bij uw stortlocatie in Slochteren, hoe lager de prijs per m3 die we voor straatzand kunnen uitbrengen.

Zandhandel Straatzand.net bezorgt in Schildwolde maar ook in Woudbloem of Froombosch

Uiteraard bezorgen we ook goedkoop straatzand in de plaatsen rondom Slochteren, bijvoorbeeld Woudbloem maar ook in Schildwolde of Froombosch. Woont u in het buitenland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een prijs aanvragen maar we kunnen helaas nog geen straatzand bezorgen, maar wellicht dat dit op termijn wel mogelijk is. Straatzand storten doen we bij particulieren én bedrijven, dus ook voor grotere hoeveelheden (tot 1000 m3) kunt u bij ons vrijblijvend een prijs aanvragen.

Benamingen straatzand zijn per streek verschillend

In Nederland zijn er meerdere benamingen voor straatzand, in de meeste gevallen gaat het om hetzelfde type zand:

Het gebruik van de benamingen van straatzand is streekgebonden. Tussen ophoogzand en straatzand bestaan (wel) kleine verschillen: lees hier meer over de vraag of u ophoogzand of straatzand moet gebruiken.


Weetjes over de plaats Slochteren


Slochteren is een plaats in de gemeente Slochteren in de provincie Groningen.

Postcode 9620 - 9621
Netnummer 0598
Gemeente Slochteren
Provincie Groningen
Inwoners 15.535
Wikipedia Lees nog veel meer informatie over Slochteren op Wikipedia

 

Kaart van Slochteren

Op de onderstaande kaart zijn de omliggende plaatsen van Slochteren makkelijk te vinden en te beoordelen hoe stedelijk of landelijk Slochteren ligt. Klik op de + om in te zoomen of de - uit te zoomen.

Kaart / Plattegrond Slochteren centrum

Plaatsen en wijken in de buurt van Slochteren

We bezorgen ook straatzand in de 10 dichtstbijzijnde plaatsen en wijken in de buurt van Slochteren: Siddeburen, Harkstede, Overschild, Schildwolde, Froombosch, Hellum, Woudbloem, Noordbroek, Kolham en Sappemeer.