Straatzand.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Straatzand bestellen op basis van uw eigen postcode

Bij ons wordt de prijs voor straatzand bepaalt door uw postcode. We hebben in heel Nederland meerdere locaties waar het zand vanuit gedistribueerd kan worden en dat is voordelig voor u. Hoe dichter u bij een distributiepunt woont, hoe lager de prijs die we kunnen te berekenen voor transport. Of u nu 1 m3 straatzand wilt kopen, 100 m3 zand of nog meer m3: voor iedere hoeveelheid geven we u graag een voordelige prijs.

In een paar stappen bestelt u het gewenste aantal m3 straatzand

Straatzand bestellen bij Straatzand.net is super eenvoudig en in een paar stappen geregeld:

 1. Vraag een prijs aan op basis van uw postcode
  Vul uw postcode, uw e-mailadres, het aantal m3 en eventueel de gewenste leverdatum in het invoerveld rechts bovenin deze website in.
  U ontvangt van ons per mail een vrijblijvende prijsopgave;
 2. Plaats de bestelling voor de gewenste hoeveelheid m3 straatzand
  Middels de link in deze mail kunt u aan ons uw NAW gegevens doorgeven: u ontvangt daarna van ons per mail de factuur en de bijbehorende iDeal betaallink;
 3. Betalen middels iDEAL of vooraf per bank
  Zodra u heeft betaald middels iDeal of vooraf per bank, geven we de transporteur opdracht het bestelde aantal m3 straatzand te bezorgen op de door u gekozen en overeengekomen dag.

Kan ik het gewenste aantal m3 straatzand ook bestellen in big bags?

Ja, we leveren zowel in big bags als ook los gestort. Het minimum aantal kuubs dat u kunt bestellen is 0,5 kuub. Het voordeel van big bags is dat er minder zand blijft liggen waar het is gestort. De big bag wordt uw eigendom en deze kunt u meegeven met de reinigingsdienst als grof vuil. De prijs van een big bag ligt hoger dan los gestort. Dat heeft te maken met de toevoeging van de big bag zelf, maar ook is het type vervoer kostbaarder, zie ook prijzen. Bij hoeveelheden groter dan 6 m3 straatzand is het verstandig om los gestort te bestellen, dat scheelt namelijk aanzienlijk in de prijs. Vanaf 6 m3 offreren we daarom alleen nog maar in los gestort omdat zand geleverd in big bags dan al bijna het dubbele kost ten opzichte van los gestort. Wilt u toch meer dan 6 m3 straatzand in big bags geleverd hebben, vraag dan vrijblijvend een prijs aan.

Waarom straatzand bestellen bij ons?

 •   Prijs op basis van uw postcode
 •   100% zand voor bestrating
 •   Regelmatig nieuwe prijzen
 •   Gerenommeerde leverancier
 •   Bestellen is zeer eenvoudig
 •   Snelle en correcte levering
 •   Bezorgen in heel Nederland
 •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig straatzand betalen met iDeal van Mollie

www.straatzand.net

Straatzand voor bestratingswerkzaamheden!

wij bezorgen alleen in Nederland

Straatzand.net bezorgt alleen in Nederland!