Straatzand.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Laat uw straatzand bezorgen door Straatzand.net:
los storten of in een big bag

U kunt uw straatzand natuurlijk zelf bij bijvoorbeeld een bouwmarkt halen met een aanhanger, maar laten bezorgen is uiteraard een stuk prettiger. Zeker bij grotere hoeveelheden raden we aan: laat het straatzand bezorgen! Zand bezorgen we in een big bag of we kunnen het straatzand los storten. Veel mensen weten niet dat 1 kuub zand een behoorlijk gewicht heeft. 1 kuub straatzand weegt namelijk 1.500 kilo, net zo zwaar als een middenklasse auto. Dus als u 7 kuub straatzand nodig heeft, komt het totale gewicht al boven de 10 ton uit (10.000 kilo!).

Straatzand.net bezorgt vanuit diverse distributiepunten in Nederland, zowel geleverd in big bags als straatzand los storten. Wilt u weten wat het kost om straatzand te laten bezorgen? Vraag bij ons vrijblijvend een voordelige prijs aan op basis van uw eigen postcode door het invoerveld rechts bovenin in te vullen.

Wij bezorgen uw straatzand op een door u gewenste dag

Laat uw big bag straatzand bezorgen of uw zand storten op een door u gewenste dag. Deze dag kunt u aangeven in het invoerveld rechts bovenin op deze website. Straatzand.net levert uitsluitend op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag. Een exact tijdstip afspreken waarop de chauffeur uw straatzand kan bezorgen is helaas niet mogelijk. Wel kunt u een verzoek indienen om kort voor het moment van levering even gebeld te worden door de chauffeur zodat u niet de gehele dag op de locatie hoeft te wachten waar u het straatzand wilt storten of de big bag wilt laten bezorgen. Tevens kan vanuit sommige distributiepunten worden aangegeven of de chauffeur het straatzand in de ochtend of in de middag kan bezorgen. De keuze om het straatzand te leveren in een big bag of het zand los te storten is uiteraard aan u: maar bij grotere hoeveelheden is los straatzand storten veel goedkoper dan bezorgen in een big bag.
Nb. Houd er rekening mee dat de aan u per mail verzonden factuur 2 dagen voor de gewenste leverdatum middels iDEAL of overboeking per bank moet zijn voldaan.

Een big bag straatzand bezorgen we met een stenentrailer

Bij Straatzand.net bezorgen we straatzand in een big bag zand met een stenentrailer. Een stenentrailer kan een lengte hebben tot maar liefst 18 meter en kan alleen op een doorlopende weg een big bag zand plaatsen. De kraan op een gemiddelde stenentrailer kan tot ongeveer 3 meter een big bag zand naast de vrachtwagen plaatsen. De big bag als verpakkingsmateriaal bevat geen statiegeld, deze hoeft dus niet geretourneerd te worden. De big bag kan dus worden aangeboden bij het grof vuil. Om een indruk te krijgen van wat een stenentrailer kan en hoe een deze eruit ziet, zie hieronder een voorbeeldfilm op YouTube.

Straatzand storten we met een kiepwagen

Straatzand storten geschiedt met verschillende typen kippers. De lengte van deze kippers varieert, tussen de 13 en 16 meter. Een voorbeeld op YouTube van een kiepwagen kunt u hieronder bekijken.

Een geschikte losplek om het straatzand te storten wordt altijd in overleg met de chauffeur bepaald. Onze prijzen zijn gebaseerd op vervoer middels een 8 x 4 kipper, de aandrijving is beperkt tot 4 wielen en kan alleen op een verharde ondergrond rijden. De prijs voor een 8 x 8 aangedreven kipper ligt hoger maar kan ook op onverharde ondergrond rijden maar weer niet op natte, drassige ondergronden. Het is uiteindelijk aan de chauffeur te bepalen of het verantwoord is om het straatzand op de gewenste stortplaats te storten of niet.
Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het totale gewicht van bijvoorbeeld een kipper met 20 kuub straatzand uitkomt op 55 ton. Eventuele schade aan de oprit, trottoir of andere ondergronden door het gewicht van de vrachtwagen zijn voor risico van koper van het straatzand. Heeft u maar 1 of 2 kub zand nodig? Dan is bezorgen in een big bag ook een prima optie.

 

Waarom straatzand bestellen bij ons?

  •   Prijs op basis van uw postcode
  •   100% zand voor bestrating
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Bestellen is zeer eenvoudig
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorgen in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig straatzand betalen met iDeal van Mollie

www.straatzand.net

Straatzand voor bestratingswerkzaamheden!

wij bezorgen alleen in Nederland

Straatzand.net bezorgt alleen in Nederland!