Straatzand.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Wat zijn de eigenschappen van geel zand?

Wanneer men op zoek is naar geel zand, zoekt men vaak zand met de eigenschappen van straatzand. De kleur van het geel zand bepaalt niet (altijd) de eigenschappen van zand. De kleur is afhankelijk van waar het zand wordt gewonnen. In sommige delen van Nederland kleurt het zand grijs/wit, in andere delen weer bruin/ grijs en in sommige (minder vaak voorkomende) delen kleurt het zand geel.
Bent u op zoek naar geel zand met de juiste eigenschappen om mee te bestraten? Straatzand.net levert zand voor een voordelige prijs waar aannemers en stratenmakers mee werken: waterdoorlatend en makkelijk af te reien.

Prijs geel zand vergelijkbaar met straatzand?

De prijs van een kuub geel zand is bij ons identiek aan die van straatzand, mits het dezelfde eigenschappen heeft. Zoals eerder vermeld zoekt men geel zand maar bedoelt men zand met de eigenschappen van straatzand. Geel zand wordt in sommige streken ook wel eens gele zand genoemd, maar de juiste benaming is geel zand.
Bij Straatzand.net kunt u een voordelige prijs aanvragen voor geel zand op basis van uw postcode. Bezorgen van straatzand is binnen enkele dagen mogelijk, te leveren in een big bag, of los te storten.

Wij bezorgen geel zand voor een voordelige prijs in heel Nederland

Straatzand.net bezorgt in alle provincien en alle steden geel zand voor een voordelige prijs, bijvoorbeeld: Leiden, maar ook Maastricht, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht, Eindhoven, Almere, Breda, Nijmegen, Leeuwarden, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Tilburg, Assen, Apeldoorn, Zwolle, Arnhem, Drachten, Lelystad, Hilversum, Gouda, Tilburg, Haarlem, Deventer en nog veel andere grote steden.

 

Waarom straatzand bestellen bij ons?

  •   Prijs op basis van uw postcode
  •   100% zand voor bestrating
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Bestellen is zeer eenvoudig
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorgen in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig straatzand betalen met iDeal van Mollie

www.straatzand.net

Straatzand voor bestratingswerkzaamheden!

wij bezorgen alleen in Nederland

Straatzand.net bezorgt alleen in Nederland!